Меню
Вашата количка

Пистолети за горещ въздух

Производител: Raider Модел: RD-HG20
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Пистолетът за горещ въздух RD-HG20 може да се изп..
29.99лв.
Пистолет за горещ въздух 2000W 2степ. RD-HG17
-12 %
Производител: Raider Модел: RD-HG17
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Пистолетът за горещ въздух RD-HG17 може да се изп..
30.90лв. 34.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-HG18
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Пистолетът за горещ въздух RD-HG18 може да се изп..
39.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-HG22
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Пистолетът за горещ въздухRD-HG22 може да се изпо..
39.98лв.
Пистолет за горещ въздух 2000W 2степ. аксес. RD-HG14
От Брошурата
Производител: Raider Модел: RD-HG14
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Пистолетът за горещ въздух RD-HG14 може да се изп..
39.98лв.
Производител: PROCRAFT Модел: PH1800
Пистолет с горещ въздух за нагряване на повърхности, отстраняване на бои (бои, лакове), за сушене на току-що нанесени бои, за оформяне и свързване на пластмаси и асфалтови покрития, за освобождаване на залепени фуги, за запояване, за размразяване на замръзнала вода в тръби, за нежно изсушаване, за и..
49.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-HG12
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Пистолетът за горещ въздух RD-HG12 може да се изп..
49.90лв.
Производител: Einhell Модел: TH-HA 2000
Пистолет за горещ въздух Einhell TH-HA 2000 е с мощност 2000 W. Той е лесен и удобен за работа, има 2 степени за настройка на температурата и въздушния дебит. Подходящ е за изсушаване, размръзяване, безпрахово сваляне на боя и други.  Доставя се с 4 бр. дюзи и шабър...
49.90лв.
Производител: Raider Модел: RDP-HG21
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Благодарение на универсалното си приложение Raider Pro имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите машини, може да..
54.99лв.
R20 Пистолет акум. за горещ въздух Solo RDP-SHG20 R20 Пистолет акум. за горещ въздух Solo RDP-SHG20
-12 %
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-SHG20
Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности. Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособено семейство е,..
69.99лв. 79.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-HG23
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Пистолетът за горещ въздух RD-HG23 може да се изп..
79.99лв.
Производител: PROCRAFT Модел: PH2000
Пистолет за горещ въздух PROCRAFT PH2000 разполага с електрическа мощност от 2000 W / 2.0 kW. В зависимост от избраната първа или втора степен на работа температурата на изходящата струя въздух може да бъде 50 ˚С или да се регулира в диапазона от 50 до 650 ˚С. Това е пистолет за горещ въздух с елект..
95.00лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)