Меню
Вашата количка

Мини компресори

Производител: Gadget Модел: GD
Компресорът с манометър на Gadget е предназначен за напомпване на гуми на автомобили, велосипеди, мотопеди и други превозни средства. За надуване на дюшеци, надуваеми играчки, топки и др. Манометър за проследяване на наляганетоОКОМПЛЕКТОВКА Стандартен адаптор 1 бр. Адаптор 2 бр...
17.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-AC05
Металният компресор RD-AC05 е предназначен за напомпване на гуми на автомобили, велосипеди, мотопеди и други превозни средства. Манометър за проследяване на налягането С допълнителни сменяеми накрайнициОКОМПЛЕКТОВКА Адаптер за спортни аксесоари 1 бр. Адаптер 2 бр. Маркуч с накрайник за автом..
32.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-AC13
Металният компресор RD-AC13 е предназначен за напомпване на гуми на автомобили, велосипеди, мотопеди и други превозни средства. Професионален дизайн и метална конструцкия Разполага с аналогов манометър Захранване от гнездото на запалката на автомобилаОКОМПЛЕКТОВКА Адаптер за спортни аксесоари..
39.98лв.
Производител: PROCRAFT Модел: LK102
Система за постоянно смазване на двигателя.Система за защита от прегряване. Компресорът се изключва автоматично при достигане на макс. допустимата температура.2 скали на манометъра за измерване на налягането - ATM = kg/sm2 и PSI.Окомплектовка:3х адаптери/приставки за надуване на гумени лодки, гуми з..
45.00лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-SAC20
Механизъм за захващане на накрайника на помпатаРъкохватка с меко противоплъзгащо покритиеВградена LED светлина осигуряваща добра осветеност в тъмни пространстваLCD дисплейБутон за настройване на наляганетоАвтоматично изключване след достигане на зададеното налягане..
69.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-AC14
Металният компресор RD-AC14 е предназначен за напомпване на гуми на автомобили, велосипеди, мотопеди и други превозни средства. Професионален дизайн и метална конструцкия Разполага с аналогов манометърОКОМПЛЕКТОВКА Адаптер за спортни аксесоари 1 бр. Адаптер 2 бр. Спирален маркуч 1 бр. Клеми..
69.98лв.
Производител: PROCRAFT Модел: LK107
Оборудван със система за защита от прегряване.Система за постоянно смазване на двигателя.2 скали за измерване на налягането - ATM - кг/см2 и PSIОкомплектовка:преобразувател с щипкимаркуч с манометърбърза връзкадюзазахранващ кабел с предпазители и щипкиудобен текстилен калъф/чантичка за пренасянедост..
75.00лв.
Производител: Einhell Модел: CE-CC 18 Li-Solo
Акумулаторният автомобилен компресор Einhell CE-CC 18 Li-Solo е особено лек и удобен компресор, който е идеален за малки задачи като помпане на гуми на превозни средства, велосипедни гуми или топки. Като член на висококачествената фамилия Power-X-Change, този автомобилен компресор може да се комбини..
104.99лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)