Меню
Вашата количка

Такери

Производител: Raider Модел: RD-ES15P
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Електрическият такер RD-ES15P е комбинирана машин..
44.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-ES16
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Електрическият такер RD-ES16 е комбинирана машина..
59.90лв.
Производител: PROCRAFT Модел: PEH50
Електрическият телбод / такер PROCRAFT PEH50 е незаменим при всяка работа, свързана със сглобяването на мебели или конструкции от дърво, закрепване на различни материали: плат, дърво, пластмаса и др. Той има малък размер и е много по -удобен от механичните или пневматичните аналози. Дизайнът на моде..
66.00лв.
Производител: PROCRAFT Модел: PEH600
Модeлът такер PEH600 на PROCRAFT е подходящ за използване в дърводелски или мебелни работи, текстилна облицовка на дървени повърхности, монтаж на врати, опаковане на продуктите в картонени или дървени кутии и др.Окомплектовка:90х скоби в кутийкадоставя се в картонена кутия..
109.00лв.
Производител: Raider Модел: RDP-SST20
Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности. Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособено семейство е,..
114.90лв.
Акумулаторен такер TE-CN 18 Li - Solo
-17 %
Производител: Einhell Модел: TE-CN 18 Li - Solo
Акумулаторният такер TE-CN 18 Li-Solo е перфектен за работа в гаража или работилницата, както и за реставриране. Фиксирането на предмети със скоби или пирони е лесно с комбинацията телбод-пистолет. Като член от семейството на Power X-Change, такерът може да се управлява с всички батерии от системнат..
149.99лв. 179.99лв.
Производител: Einhell Модел: FIXETTO 18/50 N
Акумулаторен такер Einhell FIXETTO 18/50 N е с напрежение 18 V и е предназначен за пирони с дължина 15-50 мм. Здравата скоростна кутия позволява до 60 изстрела в минута, като има възможност за превключване между единично и серийно изстрелване. Вградените два светодиода осветяват на работната зо..
344.99лв.
Производител: Metabo Модел: TA E 2019
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът електрически такер Metabo TA E 2019 разполага с: Регулиране силата на удара Водач с жлеб за точно позициониране на такера Защ..
579.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)