Меню
Вашата количка

Телфери

Производител: Raider Модел: RD-EH05
Служи за придвижване на телфери и лебедки по релси, греди и др...
189.00лв.
Телфер електрически  250kg 6m 510W RD-EH01
От Брошурата
Производител: Raider Модел: RD-EH01
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Електрическият телфер RD-EH01 се характеризира с ..
189.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-EH06
Служи за придвижване на телфери и лебедки по релси, греди и др...
229.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-EH02
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Електрическият телфер RD-EH02 се характеризира с ..
249.99лв.
Производител: Einhell Модел: TC-EH 500
Електрическият телфер TC-EH 500 позволява удобно повдигане на големи товари и с минимално натоварване. Използван без връщаща ролка, може да вдига товари до 250 кг на височина до 11,5 м с натискането само на бутон. Използван с връщаща ролка, товарът се увеличава до 500 кг, а височината на повдигане е..
274.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-EH03
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Електрическият телфер RD-EH03 се характеризира с ..
469.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-EH04
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Електрическият телфер RD-EH04 се характеризира с..
699.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)