Меню
Вашата количка

Миксери

Производител: Raider Модел: RD-HM07
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Миксерът RD-HM07 е предназначен да разбърква лепи..
99.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-HM05
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Миксерът RD-HM05 е предназначен да разбърква лепи..
99.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-HM11
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Миксерът RD-HM11 е предназначен да разбърква лепи..
119.99лв.
Производител: Raider Модел: RDP-SHM20
Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности. Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособено семейство е,..
139.99лв.
Миксер за бои и разтвори TC-MX 1400-2 E
-17 %
Производител: Einhell Модел: TC-MX 1400-2 E
Експертите потвърждават възможностите на висококачествения мощен миксер за бои и разтвори, TC-MX 1400-2 E при смесване на течни и прахообразни строителни материали.Неговата двустепенна скоростна кутия в здрав и издръжлив алуминиев корпус преобразува мощността на двигателя от 1400 W или във висок вър..
149.90лв. 179.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-HM08
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Миксерът RD-HM08 е предназначен да разбърква лепи..
159.98лв.
Производител: Raider Модел: RDP-HM10
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Миксерът RDP-HM10 е предназначен да разбърква лепила за п..
179.00лв.
Производител: Raider Модел: RDP-HM09
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Миксерът RDP-HM09 е предназначен да разбърква лепила за п..
219.90лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)