Меню
Вашата количка

Издухватели

Производител: Raider Модел: RD-CBL04
Акумулаторният уред за обдухване RD-CBL04 се характеризира с лекотата си на използване, намалени нива на шум и пълна липса на вредни емисии. Разполага с ергономична дръжка за перфектно разпределение на теглото...
49.99лв.
Производител: Raider (Industrial) Модел: RDI-EBV06
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задоволи нуждит..
99.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-CBL04
Акумулаторният уред за обдухване RD-CBL04 е особенно подходящ за големи градини с много дървета. С него по-лесен начин могат да бъдат отстранявани както листа от нежелани площи или пътеки, така и всякакви сухи наноси като пясък, пепел и др. Благодарение на акумулаторното си захранване, машината и..
109.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-GB06
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Моторната метла RD-GB06 се характеризира с висок ..
258.99лв.
Производител: Metabo Модел: AG 18
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът акумулаторна въздуходувка Metabo METABO AG 18 SOLO разполага с: Vario (V) електроника Три режима на скорост на въздуха Здрава..
379.00лв.
Производител: Metabo Модел: LB 18 LTX BL
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът Акумулаторна въздуходувка METABO LB 18 LTX BL SOLO е: Мощна, тиха акумулаторна въздуходувка за бързо отстраняване на листа и м..
499.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)