Меню
Вашата количка

Генератори

Производител: Raider Модел: RD-GG08
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Генератора RD-GG08 Има максималната изходяща мощн..
269.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-GG05
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Инверторният електрогенератор RD-GG05 е предназна..
489.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-GG02
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Бензиновият генератор за ток RD-GG02 е предназнач..
499.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-GG06
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Бензиновият генератор за ток RD-GG06 е предназнач..
549.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-GG11
Генератора RD- GG11 е лесно преносим източник на електрозахранване далеч от мрежата, при полеви условия, а също така е и необходим резервен източник за дома и вилата, особено в райони с проблемно електрозахранване, включително с ниско напрежение на тока.Електрогенераторът RD-GG11 се задвижва от бенз..
699.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-GG10
Инверторният електрогенератор RD-GG10 има максимална мощност 2.5kW. Подходящ е за захранване на чувствителни консуматори: компютри, телефони, таблети, телевизори, офис техника, циркулационни помпи на отоплителни инсталации и много др. Масло - SAE 10W-30 или SAE 15W40 Разход на гориво L / KWh ..
899.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-GG07
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Бензиновият генератор за ток RD-GG07 е предназнач..
1,349.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-GG03
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Бензиновият генератор за ток RD-GG03 е предназнач..
1,349.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)