Меню
Вашата количка

Виброшлайфове

Производител: Raider Модел: RD-SA28
Виброшлайфите на Raider са идеалното средство за висококачествена обработка на голямо разнообразие от материали. С тях лесно могат да бъдат обработвани, както големи, така и по-малки повърхности. Ергономичният им дизайн, позволява контрол и безпроблемна работа, дори и с една ръка.Моделът RD-SA28 Bla..
49.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-SA26
Виброшлайфите на Raider са идеалното средство за висококачествена обработка на голямо разнообразие от материали. С тях лесно могат да бъдат обработвани, както големи, така и по-малки повърхности. Ергономичният им дизайн, позволява контрол и безпроблемна работа, дори и с една ръка. Моделът RD-SA26..
49.99лв.
Производител: Einhell Модел: TC-OS 1520/1
Виброшлайфът TC-OS 1520 може да се управлява прецизно благодарение на големите си, ергономични секции за захващане, благодарение на което се постигат перфектни резултати при шлайфане. Практичният адаптер за прахоулавяне позволява директно свързване с прахосмукачка за извличане на праха от шлайфането..
53.90лв.
Производител: Einhell Модел: TC-OS 1520
Електрически виброшлайф TC-OS 1520 е с мощност 150 W и обороти на празен ход 23000 об./мин. Оборудван е с висококачествена шкурка, която е перфектна за шлифоване на гладки повърхностти. Практичен адаптер осигурява връзката между шлайф машината и прахосмукачката за събиране на прахта. ..
55.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-SA08
Виброшлайфите на Raider са идеалното средство за висококачествена обработка на голямо разнообразие от материали. С тях лесно могат да бъдат обработвани, както големи, така и по-малки повърхности. Ергономичният им дизайн, позволява контрол и безпроблемна работа, дори и с една ръка. Моделът RD-SA08..
59.90лв.
Производител: PROCRAFT Модел: PV220
Моделът PV220 на PROCRAFT е предназначен за шлайфане на различни повърхности от различни материали. Може да се свързва към прахоуловител. В комплекта е включена и шкурка.Окомплектовка:1х шкурка 187x90мм, P80Ръководство за експлоатацияГаранционна картаДоставя се в картонена кутия..
75.00лв.
Виброшлайф 200W  90x187mm рег. обор. RDP-SA22 Виброшлайф 200W  90x187mm рег. обор. RDP-SA22
От Брошурата
Производител: Raider Модел: RDP-SA22
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Виброшлайфите от тази гама, са идеалното средство за висококачествена обработка на голямо разнообразие от материали. С тях лесно могат да бъдат обработвани, както големи, така и по-малки повъ..
79.98лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-SMSA20
"Velcro" - основа, захващаща здраво и сигурно шлифовъчния лист и позволяваща лесната му и бърза замянаБлагодарение на формата на шлифовъчния плот лесно може да бъде достигнат и шлифован всеки ръб на детайлаПрозрачна прахоулавяща кутия, поддържаща работната зона чистаБезжична свобода, без кабели и уд..
82.96лв.
Производител: Raider Модел: RD-SA19
Виброшлайфите на Raider са идеалното средство за висококачествена обработка на голямо разнообразие от материали. С тях лесно могат да бъдат обработвани, както големи, така и по-малки повърхности. Ергономичният им дизайн, позволява контрол и безпроблемна работа, дори и с една ръка. Моделът RD-SA19..
86.90лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-SA27
Ергономична дръжка с гумено покритие за допълнителен комфортТорба за прах за по-чиста работна зонаВъзможност за регулиране на оборотитеЗдрава конструкция и подсилена захващаща система за максимална експлоатационна продължителност. Отлично фиксиране на базата на новия тип иновативна система за опъван..
89.99лв.
Производител: Raider Модел: RDP-SA23
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Виброшлайфите от тази гама, са идеалното средство за висококачествена обработка на голямо разнообразие от материали. С тях лесно могат да бъдат обработвани, както големи, така и по-малки повъ..
99.98лв.
Акумулаторен виброшлайф TE-OS 18/230 Li Solo
-20 %
Производител: Einhell Модел: TE-OS 18/230 Li Solo
Акумулаторният виброшлайф TE-OS 18/230 Li Solo е мощен инструмент, член на гъвкавото семейство Power X-Change от Einhell, който може да се комбинира един с друг без ограничения. Здравият, мощен виброшлайф е идеален за шлайфане на плоски повърхности като заготовки, дървени подови плочи или ламперия, ..
99.99лв. 124.99лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)