Меню
Вашата количка

Шмиргели

Производител: Raider Модел: RD-BG01
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Шмиргелът RD-BG01 е перфектна машина за полиране ..
69.99лв.
Производител: Einhell Модел: TH-BG 150
Шмиргел Einhell TH-BG 150 е с мощност 150 W, подходящ е за полиране или отстраняване на горния слой на разнообразни материали като бетон, камък, порцелан и др. С негова помощ можете да извършвате всякакви коригиращи работи, както и различни задачи свързани със заточване или рязане върху по..
79.99лв.
Шмиргел 250W ø150mm RDP-BG04
От Брошурата
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-BG04
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Шмиргелът RDP-BG04 е перфектна машина за полиране или отстраняване на горния слой на разнообразни материали. За отстраняване на ръжда, почистване на цветни метали, шлайфане на метал, стома..
99.00лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-SCBG20
Лесно преносим с компактни размериРегулиране на оборотитеВъзможност за регулиране на прозрачните предпазителиЛесно позициониране на детайла благодарение на регулиращите се опориОтделение за събиране на прахСигурно закрепване благодарение на гумени крачета, които нямаляват вибрациите и подобряват ста..
99.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-BG06
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Шмиргелът с мини шлифовалка RD-BG06 е подходящ за..
99.90лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-BG02
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Шмиргелът RDP-BG02 е перфектна машина за полиране или отстраняване на горния слой на разнообразни материали. За отстраняване на ръжда, почистване на цветни метали, шлайфане на метал, стома..
118.90лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-BG03
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Шмиргелът RDP-BG03 е перфектна машина за полиране или отстраняване на горния слой на разнообразни материали. За отстраняване на ръжда, почистване на цветни метали, шлайфане на метал, стома..
129.00лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-BG05
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Шмиргелът с лентов шлайф RDP-BG05 е перфектната машина за полиране или отстраняване на горния слой на разнообразни материали. За отстраняване на ръжда, почистване на цветни метали, шлайфан..
129.00лв.
Производител: Metabo Модел: DS 150
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът шмиргел Metabo DS 150 разполага с: Необслужваем индукционен мотор Голями предпазни стъкла за защита на очите Антивибрационни ..
349.00лв.
Производител: Metabo Модел: DS 150 M
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини.Моделът шмиргел METABO DS 150 M е:Надежден и компактен шмиргел за заточване, шлайфане и отстраняване на заусенъциАсинхронен двигател с ниско н..
349.00лв.
Производител: Metabo Модел: TNS 175
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът комбиниран шмиргел Metabo TNS 175 се характеризира с: Разнообразни приложения чрез комбинацията от мокър и сух шлифовъчен диск ..
529.00лв.
Производител: Metabo Модел: DS 200
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът шмиргел Metabo DS 200 разполага с: Необслужваем индукционен мотор Голями предпазни стъкла за защита на очите Антивибрационни ..
539.00лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)