Меню
Вашата количка

Шлифовалки

Производител: Raider Модел: 139901
Универсалният комплект Raider съдържа висококачествени оригинални консумативи. Комплектът намира широк спектър от приложения изискващи различните материали. Дърво Метал Пластмаса Фибростъкло Фрезоване Полиране Удобна кутия за съхранение на Raider консумативитеОКОМПЛЕКТОВКАЦилиндрични шкур..
26.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-MG07
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Правата шлифовалка RD-MG07 е проектирана да извър..
42.98лв.
Производител: Raider Модел: 138402
Универсалният комплект Raider съдържа висококачествени оригинални консумативи. Комплектът намира широк спектър от приложения изискващи различните материали. Дърво Метал Пластмаса Фибростъкло Фрезоване Полиране Удобна кутия за съхранение на Raider консумативите..
44.98лв.
Шлифовалка права 135W с жило 210 аксесоара RD-MG06D Шлифовалка права 135W с жило 210 аксесоара RD-MG06D
От Брошурата
Производител: Raider Модел: RD-MG06D
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Правата шлифовалка RD-MG06D е проектирана да извъ..
89.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-MG09
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Правата шлифовалка RD-MG09 е проектирана да извър..
139.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)