Меню
Вашата количка

Прави шлайфове

Шлайф прав Ø6mm 500W 28000min-1 RDP-DG01
От Брошурата
Производител: Raider Модел: RDP-DG01
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Правият шлайф RDP-DG01 е изключително подходящ за: Шлайфане на метал с абразивни накрайници Фино рязане на метал с малки режещи дискове Фрезоване с опашкови фрезери на цветни метали, ..
89.98лв.
Производител: Metabo Модел: GE 710 COMPACT
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът прав шлайф Metabo GE 710 COMPACT се характеризира с: Vario-Constamatic (VC) пълновълнова електроника за работа с обороти в зави..
359.00лв.
Производител: Metabo Модел: GE 710 PLUS
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът удължен прав шлайф Metabo GE 710 PLUS се характеризира с: Vario-Constamatic (VC) пълновълнова електроника за работа с обороти в..
469.00лв.
Производител: Metabo Модел: GA 18 LTX SOLO
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът удължен акумулаторен прав шлайф Metabo GA 18 LTX SOLO се характеризира с: Ultra-M технология за най-висока производителност, бъ..
649.00лв.
Производител: Metabo Модел: GE 950 PLUS
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът удължен прав шлайф Metabo GE 950 PLUS се характеризира с: Vario-Constamatic (VC) пълновълнова електроника за работа с обороти в..
679.00лв.
Производител: Metabo Модел: GEP 950 G PLUS
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът удължен прав шлайф Metabo GEP 950 G PLUS се характеризира с: Vario-Constamatic (VC) пълновълнова електроника за работа с оборот..
699.00лв.
Производител: Metabo Модел: GA 18 LTX G SOLO
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът удължен акумулаторен прав шлайф Metabo GA 18 LTX G SOLO се характеризира с: Ultra-M технология за най-висока производителност, ..
699.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)