Меню
Вашата количка

Машини за шлайфане на стени и тавани

Производител: Raider Модел: RD-DS05
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Шлайфмашина за стени и тавани RD-DS05 се характер..
229.00лв.
Производител: PROCRAFT Модел: EX1050K
Шлайфмашината Procraft EX1050K е изработена на базата на висококачествени компоненти, има добре обмислен дизайн и е предназначена за шлайфане на повърхности като стени и тавани. Подобреният модел Procraft EX1050K е с регулируема височина и има допълнително LED осветяване на работната зона, което зна..
229.00лв.
Производител: PROCRAFT Модел: EX1050
Изработена от висококачествени материали, с прецизност към детайла.- Система за прахоулавяне.- Поддържа постоянен брой обороти при голямо натоварване.- Възможност за бързо замяна диска.- Минимално ниво на шум.- LED осветяване на работната зона, повишена защита от прах.- Висококачествена сглобка.Оком..
229.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-DS04
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Шлайфмашина за стени и тавани RD-DS04 се характер..
229.98лв.
Шлайфмашина за стени и тавани 750W Ø225mm сгъваема RD-DS08 Шлайфмашина за стени и тавани 750W Ø225mm сгъваема RD-DS08
От Брошурата
Производител: Raider Модел: RD-DS08
Голямата гъвкава глава осигурява повишена маневреност и ефективност по време на работния процесМощен и издръжлив двигател осигуряващ висока скорост на шлайфанеВъзможност за регулиране на оборотитеВъзможност за свързване с прахосмукачка, като така се осигурява работа в условия на перфектна чистотаБър..
239.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-DS03
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Шлайфмашина за стени и тавани RD-DS03 се характер..
269.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-DS06
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Шлайфмашина за стени и тавани RD-DS06 се характер..
299.98лв.
Производител: PROCRAFT Модел: EX750 PRO
Универсалната шлайфмашина Procraft EX750 - серия PRO(Professional) за стени и тавани намира приложение за нанасяне на декоративна мазилка, за боядисване, залепване на тапети, състаряване на дървени части, полиране на каменни и бетонни повърхности. Също така може да се използва за отстраняв..
334.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-DS07
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Шлайфмашината за стени и тавани модел RD-DS07 е п..
348.90лв.
Производител: Einhell Модел: TE-DW 225 X
Машината за шлайфане на сухи стени и тавани на Einhell, TE-DW 225 X е полезно помощно средство за ремонтни или по-големи проекти в дома. Независимо дали искате да шлайфате измазани повърхности от гипсокартон по стени или тавани или за отстраняване на остатъци от мазилка или тапетим всички задачи се ..
359.99лв.
Производител: Raider Модел: RDP-DS02
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Шлайфмашина за стени и тавани RDP-DS02 се характеризира с: Редукторна кутия от метална сплав Подвижна шлифовъчна глава работеща под всякакъв ъгъл Прахоулавяне Регулируеми обороти Ле..
399.98лв.
Производител: Metabo Модел: LSV 5-225
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Шлайф машината за стени и тавани Metabo LSV 5-225 се характеризира с: M-Clean технология за ефективно прахоулавяне през корпуса, за мак..
1,779.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)