Меню
Вашата количка

Лентови шлайфове

Производител: Raider Модел: RD-BS09
Допълнителна ръкохватка за удобно водене на машинатаСистема за лесна смяна и опъване на шкуркатаЩуцер за отвеждане на праха към прахоулавящата торбичкаОкомплектовкаТекстилен прахоуловител 1 бр.Шкурка 1 бр...
99.98лв.
Шлайф лентов 900W 75х533mm рег. обор. RD-BS10 Шлайф лентов 900W 75х533mm рег. обор. RD-BS10
От Брошурата
Производител: Raider Модел: RD-BS10
Подходящ е за снемане на голямо количество материал от големи площиОсигурява лесно водене, благодарение на подобрената ергономичност и компактна конструкцияСнабден е със специална стойка, която го закрепва към работния плот. Тя повишава комфорта и свободата на оператора по време на работа..
109.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-BS06
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Лентовият шлайф RD-BS06 е здрава и мощна машина, ..
116.90лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-BS11
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция.Лентовият шлайф RDP-BS11 е здрава и мощна машина, която безпроблемно се справя със снемането на голямо количество материал от големи площи. Разполага с:Основна ръкохватка с гумено покритие про..
119.98лв.
Производител: Einhell Модел: TC-BS 8038
Лентовият шлайф Einhell TC-BS 8038 е 800 ватова шлифовъчна машина с висока скорост на отстраняване на материала. Лесното, бързо устройство за смяна на лентата премахва суетенето при използването на инструмента. За незабавно стартиране на проекта, лентовата шкурка е включена в доставката. Точното поз..
124.99лв.
Производител: Raider Модел: RDP-BS07
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Лентовият шлайф RDP-BS07 е здрава и мощна машина, която безпроблемно се справя със снемането на голямо количество материал от големи площи. Разполага с: Устойчива на прах конструкция С..
129.99лв.
Шлайф ролков Ø120xØ19x100mm 2100W 700-3000min-1 RDP-BM01
От Брошурата
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-BM01
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Изключителната ергономичност на модела RDP-BM01 идва от иновативния дизайн на корпуса и правилната издължена форма, която пасва много добре при захват. Задната част на модела ролков шла..
169.00лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-SBS20
Мощен двигател осигуряващ максимална производителност6-степенно регулиране на оборотите в диапазона от 120-380 min-1Допълнителната регулируема ръкохватка осигурява удобно боравене и позволява прецизно водене на машинатаЛостов механизъм за бързо освобождаване и смяна на работната лентаОКОМПЛЕКТОВКАПр..
199.00лв.
Производител: Raider (Industrial) Модел: RDI-BS08
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задоволи нуждит..
239.00лв.
Производител: Einhell Модел: TE-OS 18/230 Li-Solo
Член на семейството Power X-ChangeБезчетков моторСмяна на шлифовъчната лента без инструментиЕргономични меки дръжкиИнтегрирана система за прахоулавянеЕлектронен контрол на скоростаВкл. 3 бр. лентова шкурка (P80)Доставя се без батерия и зарядно устройство..
274.99лв.
Производител: Metabo Модел: BAE 75
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът лентов шлайф Metabo BAE 75 разполага с: Безпроблемна смяна на шлифовъчната лента Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-пълновълнова ел..
849.00лв.
Производител: Metabo Модел: BS 175
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът комбиниран шмиргел и лентов шлайф Metabo BS 175 разполага с: Защитен от прах превключвател за аварийно спиране Защита при повт..
899.00лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)