Меню
Вашата количка

Лентови шлайфове

Производител: Raider Модел: RD-BS06
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Лентовият шлайф RD-BS06 е здрава и мощна машина, ..
116.90лв.
Производител: Einhell Модел: TC-BS 8038
Лентовият шлайф Einhell TC-BS 8038 е 800 ватова шлифовъчна машина с висока скорост на отстраняване на материала. Лесното, бързо устройство за смяна на лентата премахва суетенето при използването на инструмента. За незабавно стартиране на проекта, лентовата шкурка е включена в доставката. Точното поз..
124.99лв.
Производител: Raider Модел: RDP-BS07
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Лентовият шлайф RDP-BS07 е здрава и мощна машина, която безпроблемно се справя със снемането на голямо количество материал от големи площи. Разполага с: Устойчива на прах конструкция С..
129.99лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-BM01
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Изключителната ергономичност на модела RDP-BM01 идва от иновативния дизайн на корпуса и правилната издължена форма, която пасва много добре при захват. Задната част на модела ролков шла..
169.00лв.
Производител: Raider (Industrial) Модел: RDI-BS08
Серията Raider Industrial се характеризира с високопроизводителни, издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини. Те са изключително подходящи за работещите в сферата, както на индустриалната така и на строителната промишленост. Гамата от предлагани продукти може да задоволи нуждит..
239.00лв.
Производител: Metabo Модел: BAE 75
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът лентов шлайф Metabo BAE 75 разполага с: Безпроблемна смяна на шлифовъчната лента Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-пълновълнова ел..
849.00лв.
Производител: Metabo Модел: BS 175
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът комбиниран шмиргел и лентов шлайф Metabo BS 175 разполага с: Защитен от прах превключвател за аварийно спиране Защита при повт..
899.00лв.
Производител: Metabo Модел: BFE 9-20
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът лентов шлайф Metabo METABO BFE 9-20 се характеризира с: Vario-Constamatic (VC) пълновълнова електроника за работа с обороти в з..
1,099.00лв.
Производител: Metabo Модел: BF 18 LTX 90 SOLO
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът акумулаторен лентов шлайф Metabo BF 18 LTX 90 SOLO разполага с: Надежден мотор за дълъг живот Безпроблемна смяна на шлифовъчна..
1,229.00лв.
Производител: Metabo Модел: RBE 9-60 Set
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът лентов шлайф Metabo RBE 9-60 Set се характеризира с: Vario-Constamatic (VC) пълновълнова електроника за работа с обороти в зави..
1,649.00лв.
Производител: Metabo Модел: RBE 15-180 Set
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът лентов шлайф Metabo RBE 15-180 Set се характеризира с: Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-пълновълнова електроника за работа със съо..
1,879.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)