Меню
Вашата количка

Мултитул

Производител: Raider Модел: RD-OMT01
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Многофункционалният инструмент RD-OMT01 може да с..
79.90лв.
Производител: Raider Модел: RDP-SOMT20
Акумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности. Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособено семейство е,..
109.00лв.
Производител: Einhell Модел: VARRITO
Акумулаторният многофункционален инструмент Einhell Varrito е гъвкав, висококачествен помощник за разширение и ремонт. Благодарение на своите изчерпателни функции, той помага да се изпълняват безпроблемно работа като рязане, полиране/шлайфане или изстъргване. Той е член на семейството Power-X-Change..
154.99лв.
Производител: Metabo Модел: MT 400 Quick
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът многофункционален инструмент Metabo MT 400 Quick разполага с: Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-пълновълнова електроника за работа ..
529.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)