Меню
Вашата количка

Машини за рязане на керамика

Производител: Raider Модел: RD-TC02
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Машината за плочки RD-TC02 е изключително лесна з..
24.98лв.
Машина за плочки 50cm RD-TC03
-18 %
Производител: Raider Модел: RD-TC03
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Машината за плочки RD-TC03 е изключително лесна з..
44.98лв. 54.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-TC10
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Машината за плочки RD-TC10 е изключително лесна з..
69.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-TC12
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Машината за плочки RD-TC12 е изключително лесна з..
74.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-TC13
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Машината за плочки RD-TC13 е изключително лесна з..
79.98лв.
Машина за рязане на фаянс и теракот TC-TC 618
-8 %
Производител: Einhell Модел: TC-TC 618
Машината за рязане на фаянс и теракот TC-TC 618 е компактно и лесно преносимо помощно средство за прецизно рязане на стенни и подови плочки в затворени помещения. Големият работен плот се предлага със здрава опора за осигуряване на размери на плочките по стандарт. За чисти и хубави разрези също може..
146.90лв. 160.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-TC11
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Машината за плочки RD-TC11 е изработена от високо..
149.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-ETC25
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Машината за плочки RD-ETC25 е предназначена за ли..
149.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-TC14
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Машината за плочки RD-TC14 е изработена от високо..
159.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-ETC20
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Машината за плочки RD-ETC20 разполага с асинхроне..
179.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-TC31
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Машината за плочки RD-TC31 е изработена от високо..
189.00лв.
Машина за плочки проф. 100cm RD-TC18
От Брошурата
Производител: Raider Модел: RD-TC18
Машините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Машината за плочки RD-TC18 е изработена от високо..
198.99лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)