Меню
Вашата количка

Фрези

Производител: Raider Модел: RDP-WCH02
Машините от серията Raider Pro имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа. Фрезата за канали Raider RDP-WCH02 е предназначена за про..
249.00лв.
Производител: PROCRAFT Модел: PM2500-230
PROCRAFT PM 2500-230 е мощен, високоефективен, професионален инструмент, предназначен за изрязване на канали в тухла или бетон с цел полагане на комуникации. Инструментът ви позволява да правите канали в стени, тавани, както и в други работни равнини за полагане на вътрешни кабели, ВиК тръ..
255.00лв.
Производител: Metabo Модел: LF 724 S
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът лакфреза Metabo LF 724 S разполага с: Корпус на редуктора от лят под налягане алуминий Възможност за включване на прахосмукачк..
739.00лв.
Производител: Metabo Модел: MFE 40
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът фреза за канали Metabo MFE 40 се характеризира с: Tacho-Constamatic (TC)-пълновълнова електроника Metabo Marathon-мотор с пате..
1,469.00лв.
Производител: Metabo Модел: KFM 9-3 RF
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът фреза за фаски Metabo KFM 9-3 RF разполага с: Metabo Marathon-мотор с патентована защита от прах за дълъг живот Constamatic (C..
2,439.00лв.
Производител: Metabo Модел: KFM 16-15
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът фреза за фаски Metabo KFM 16-15 разполага с: Metabo Marathon-мотор с патентована защита от прах за дълъг живот One-touch Contr..
7,729.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)