Меню
Вашата количка

Масла

Производител: Raider Модел: 2T Mix
Маслото Raider 2T Mix е предназначено за смесването му с бензин, за приготвяне на горивната смес за двутактовите двигатели. Препоръчително е да се ползва за двигатели до 55cm³. Осигурява:Значително по-малко отлагания върху цилиндъра, буталото, картера и ауспухаНиски емисии на димПозволява работа с н..
12.90лв.
Производител: Raider Модел: SAE30
Маслото Raider SAE30 е предназначено за четиритактови бензинови двигатели на мотофрези, косачки за трева, генератори, водни помпи и др. Подходящо за използване както при ниски, така и при високи темеператури..
13.99лв.
Производител: PREMIUM Модел: 33313
Масло за двутактови двигатели PREMIUМ. Маслото е предназначено като добавка на горива за двутактови двигатели на моторни верижни триони, бензинови тримери, мотопеди, снегорини, бензинови косачки и други селскостопански машини. Маслото притежава висока ефективност против износване. Висока температурн..
14.90лв.
Производител: PREMIUM Модел: PREMIUM
Масло за смазване на вериги PREMIUM. Маслото е подходящо за смазване на веригите на всички видове моторни и електрически резачки за дърва...
14.90лв.
Производител: Raider Модел: EP90
Масло за скоростна кутия (трансмисионно) Raider EP90 е подходящо за всички видове градинска и лека селскостопанска техника. Осигурява:Надеждна защита от корозия и ръждаОтлична съвместимост с уплътнителни материалиВисоки антипенни свойстваЗащита на зъбните предавки от износване и задиране..
16.99лв.
Производител: HILBER Модел:
Висок клас минерално масло за двутактови двигатели, което осигурява добра защита срещу ръжда, корозия, износване и постоянен смазочен филм, който предпазва буталата от задиране и надраскване. Намалените количества вредни емисии спомагат за опазване на околната среда...
18.40лв.
Производител: Raider Модел: 075905
Бездимното полусинтетично масло Raider е предназначено за смесването му с бензин, за приготвяне на горивната смес за двутактовите двигатели. Препоръчително е да се ползва за двигатели до 55cm³. Осигурява: Значително по-малко отлагания върху цилиндъра, буталото, картера и ауспуха Ниски емисии на ..
18.99лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)