Меню
Вашата количка

Електрически Помпи

Производител: Raider Модел: RD-WP35
Помпата фонтан RD-WP35 е проектирана за постоянна употреба под вода. Задвижва се от безмаслен, херметически затворен електромотор с водно охлаждане. Оборудвана с филтър за пяна Снабдена с два адаптера за навлажняване Телескопичен прът..
59.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-PK60
Помпите Raider се характеризират с високо качество, здравина, ефективност и сигурност. Подходящи са за напояване и поливане на зелени площи, зеленчукови лехи и градини. За изпомпване на водни резервоари и басейни. За водоотвеждане от кладенци и цистерни. Моделът RD-PK60 притежава: Висок напор..
65.00лв.
Помпа водна  500W 1 RD-WP60
-13 %
Производител: Raider Модел: RD-WP60
Помпите Raider се характеризират с високо качество, здравина, ефективност и сигурност. Подходящи са за напояване и поливане на зелени площи, зеленчукови лехи и градини. За изпомпване на водни резервоари и басейни. За водоотвеждане от кладенци и цистерни. Моделът RD-WP60 притежава: Висок напор..
69.90лв. 79.90лв.
Помпа водна потопяема за чиста вода 300W 3/4 RD-WP18
-13 %
Производител: Raider Модел: RD-WP18
Потопяемата помпа за чиста вода RD-WP18 на Raider е предназначена за битови нужди. Проектирана е да вади чиста вода от кладенци и резервоари. Помпата е всмукателна, което означава че отворите за всмукване са в горната и част. Помпите от този модел са мембранни, на което се дължи голямата напорна в..
69.90лв. 79.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-WP21
Помпата фонтан RD-WP21 е проектирана за постоянна употреба под вода. Задвижва се от безмаслен, херметически затворен електромотор с водно охлаждане. Оборудвана с филтър за пяна Снабдена с два адаптера за навлажняване Телескопичен прът..
69.99лв.
Помпа водна потопяема за мръсна вода 400W 1 max 125L/min 5m BK-WP30 Baukraft
-12 %
Производител: Baukraft Модел: BK-WP30
Потопяемата помпа BK-WP30 Baukraft е пригодена за отводняване на малки строителни обекти, приземни етажи, мазета, гаражи и помещения, при битови аварии, при прехвърляне на вода от един резервоар в друг и т.н За предпазване на електродвигателя от прегряване и изгаряне,помпата разполага с поплавък..
74.90лв. 84.98лв.
Производител: Top Garden Модел: RD-WP33
Потопяемата помпа за чиста вода RD-WP33 TopGarden е предназначена за битови нужди. Проектирана е да вади чиста вода от кладенци и резервоари. Те са силно чувствителни към наличието на твърди частици.За изпомпване на чиста вода..
75.60лв.
Производител: Raider Модел: RD-WP19
Потопяемата помпа за чиста вода RD-WP19 на Raider е предназначена за битови нужди. Проектирана е да вади чиста вода от кладенци и резервоари. Засмукването на вода става от долния край на помпата. Протичайки през тялото на помпата, водата охлажда по-добре мощния магнит, което от своя страна позволя..
85.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-WP36
Помпата фонтан RD-WP36 е проектирана за постоянна употреба под вода. Задвижва се от безмаслен, херметически затворен електромотор с водно охлаждане. Оборудвана с филтър за пяна Снабдена с два адаптера за навлажняване Телескопичен прът..
89.90лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-WP42
Потопяемата помпа RDP-WP42 е пригодена за отводняване на малки строителни обекти, приземни етажи, мазета, гаражи и помещения, при битови аварии, при прехвърляне на вода от един резервоар в друг и т.н За предпазване на електродвигателя от прегряване и изгаряне,помпата разполага с поплавък, който ..
99.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-WP002EX
Потопяемите помпи на Raider са пригодени за изпомпване на чиста и мръсна вода от контейнери, резервоари, басейни или наводнени мазета. Моделът RD-WP002EX притежава поплавък за автоматично изключване при ниско ниво на водата, като така се предотвратява работата на помпата в сух режим. Помпата раз..
99.98лв.
Производител: Raider (Pro) Модел: RDP-WP28
Потопяемата помпа RDP-WP28 е пригодена за отводняване на малки строителни обекти, приземни етажи, мазета, гаражи и помещения, при битови аварии, при прехвърляне на вода от един резервоар в друг и т.н Вместо характерния поплавък, този модел помпа разполага със сходен по предназначение механизъм, ..
108.99лв.
Показва 1 до 12 от 58 (5 страници)