Меню
Вашата количка

Бензинови Помпи

Производител: Raider Модел: RD-GWP02J
Бензиновата водната помпа RD-GWP02J е предназначена e за използване на места, намиращи се далеч от електропреносната мрежа, както и при непредвидени кризисни ситуации след наводнения и други събития. Изключително подходяща за изпомпаване на вода от басейни и други големи водосбори. Моделът се задвиж..
239.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-GWP03J
Бензиновата водна помпа RD-GWP03J е предназначена за използване на места с липса на електропреносна мрежа. Подходяща за изпомпване на басейни и големи водосбори. Моделът се задвижва от едноцилиндров двутактов бензинов двигател с мощност 1.6 kW. Максимален дебит 317 l/min Максимална височина на и..
269.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-GWP01
Бензиновата водната помпа RD-GWP01 е предназначена e за използване на места, намиращи се далеч от електропреносната мрежа, както и при непредвидени кризисни ситуации след наводнения и други събития. Изключително подходяща за изпомпаване на вода от басейни и други големи водосбори. Моделът се задвижв..
378.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-GWP04
Бензиновата водна помпа RD-GWP04 е предназначена за използване на места с липса на електропреносна мрежа. Подходяща за изпомпване на басейни и големи водосбори. Моделът се задвижва от едноцилиндров четиритактов бензинов двигател с мощност 4.9 kW. Защитна система срещу прегряване Датчик за масло ..
399.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)