Меню
Вашата количка

Акумулаторни ножици

Ножица за трева и храсти Li-ion 3.6V 1.5 Ah RD-GSSL01 Ножица за трева и храсти Li-ion 3.6V 1.5 Ah RD-GSSL01
-10 %
Производител: Raider Модел: RD-GSSL01
Акумулаторната ножица за трева и храсти RD-GSSL01 е предназначена за рязане на трева и храсти, за подстригване на краищата на тревните площи, както и оформянето и подрязването на храсти. Тя се характеризира с лекотата си на използване, намалени нива на шум и пълна липса на вредни емисии. Разполага с..
44.90лв. 49.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-GSSL02
Акумулаторната ножица за трева и храсти RD-GSSL02 е предназначена за рязане на трева и храсти, за подстригване на краищата на тревните площи, както и оформянето и подрязването на храсти. Тя се характеризира с лекотата си на използване, намалени нива на шум и пълна липса на вредни емисии. Разполага с..
59.98лв.
Производител: Raider Модел: RDP-SGSS20
Акумулаторната ножица за трева и храсти RDP-SGSS20 Solo е предназначена за рязане на трева и храсти, за подстригване на краищата на тревните площи, както и оформянето и подрязването на храсти. Тя се характеризира с лекотата си на използване, намалени нива на шум и пълна липса на вредни емисии.ОКОМПЛ..
79.98лв.
Ножица лозарска акум. безч. 16V 2x2Ah 25mm куфар RD-PSH02 Ножица лозарска акум. безч. 16V 2x2Ah 25mm куфар RD-PSH02
-15 %
Производител: Raider Модел: RD-PSH02
Широка сфера на приложение, може да се използва за паркове, ферми, овощни градини, оранжерии, лозяЕфективността и е 8-10 пъти по-голяма от тази на ръчните ножици за подрязванеАктивирането на акумулаторната лозарска ножица става след поставяне на батерията, натискане на бутона за включване/изключване..
169.00лв. 199.00лв.
Производител: Einhell Модел: GE-LS 18 Li-Solo
Акумулаторната градинска ножица Einhell GE-LS 18 Li-Solo е високоефективен член на гъвкавото семейство Power X-Change, усъвършенстваната литиево-йонна технология на Einhell. Всяка акумулаторна батерия от системната серия може да се комбинира с всяко PXC устройство без ограничение. Тази акумулаторна ..
189.99лв.
Производител: Raider Модел: RDP-SPSH20
Лек и компактен дизайн, изключително подходяща за подрязване на лози и тънки клониБезчетков мотор с по-голям коефицент на полезно действиеРежещи профили характеризиращи се с безупречна работа и висока производителностПодходяща за работа с дясна ръка или лява ръкаАко в продължение на около 10 минути ..
219.00лв.
Производител: Baukraft Модел: BK-PSH03
Акумулаторната ножица BK-PSH03 е предназначена за подрязване на клони на овощни, градински дърветаНе е подходяща за рязане на твърди предмети различни от клониПреди да използвате ножицата за подрязване, проверете стегнатостта на гайката за затягане на острието. Ако има някакво разхлабване,..
249.00лв.
Производител: Metabo Модел: SGS 12 Q SOLO
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът Акумулаторна ножица за трева и храсти METABO SGS 12 Q SOLO се характеризира с: 2 в 1: ножица за прецизно оформяне на храсти и ..
269.00лв.
Акумулаторна градинска ножица PROCRAFT ES16Li, 16V Li-Ion, 2 Ah, с 2 батерии и зарядно Акумулаторна градинска ножица PROCRAFT ES16Li, 16V Li-Ion, 2 Ah, с 2 батерии и зарядно
-9 %
Производител: PROCRAFT Модел: ES16Li
Градинска лозарска акумулаторна безчеткова ножица, пикова мощност 16.8V, две батерии 2Ah, бързо зареждане, продължителност на работа с една батерия 8 часа, заключващ механизъм.Ножовете са изработени от японска стомана. Може да работи с една батерия в продължение на 8 часа. Защита против случайно вкл..
289.00лв. 319.00лв.
Производител: Metabo Модел: SGS 18 Q SOLO
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Моделът Акумулаторна ножица за трева и храсти METABO SGS 18 Q SOLO се характеризира с: 2 в 1: ножица за прецизно оформяне на храсти и ..
289.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-PSH01
Акумулаторната лозарска ножица RD-PSH01 е удобно средство за рязане без усилие на лозови пръчки, клони, храсти, цветя. Нейната компактност и ергономичен дизайн, позволяват на машината да се използва на тръдно достъпни места. Професионална безчеткова лозаро-овощарска акумулаторна ножица от най-вис..
299.98лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)