Меню
Вашата количка

Лазерни и оптични измервателни инструменти

Производител: Top Master Pro Модел: TMP
Макс. височина 1200 mmУниверсална резба ¼“ за повечето модели лазерни нивелириАлуминиевКомпактен калъф с дръжка за лесно пренасянеОКОМПЛЕКТОВКА Калъф 1 бр...
39.90лв.
Лазерна ролетка 50 м. TMP Лазерна ролетка 50 м. TMP
От Брошурата
Производител: Top Master Pro Модел: TMP
Лазерен измервателен уред с максимален обхват на измерване 50mТочни и бързи измерванияИзмерване на различни величини – разстояния, обеми, площиЛесно и бързо съхранение на данни до 30 измерванияЗвукови бутониОКОМПЛЕКТОВКА Калъф 1 бр. Батерии ААA 2 бр...
79.90лв.
Производител: Einhell Модел: TC-LD 25
Лазерната ролетка TC-LD 25 е малък и удобен джобен инструмент за извършване на лесни и прецизни измервания на разстояния до 25 метра. Този практичен уред ви позволява да измервате разстоянията за нула време, а също така и да изчислявате площи и обеми. Той е идеален за измерване на площи при работа п..
89.90лв.
Производител: Top Master Pro Модел: TMP
Зеленият лъч, с който е снабден "Лазерният нивелир на TMP" осигурява до 4 пъти по-ярка за човешкото око светлина, от колкото нивелирите с червен лъч Стойностите от 510-530 nm, които достига "Дължината на вълната", осигуряват отлична видимост на лъча на значително по-голямо разстояние Практична чан..
119.90лв.
Нивелир лазарен+статив TMP Нивелир лазарен+статив TMP
-7 %
Производител: Top Master Pro Модел: TMP
Зеленият лъч, с който е снабден "Лазерният нивелир на TMP" осигурява до 4 пъти по-ярка за човешкото око светлина, от колкото нивелирите с червен лъчСтойностите от 510-530 nm, които достига "Дължината на вълната", осигуряват отлична видимост на лъча на значително по-голямо разстояниеПрактична чантичк..
149.00лв. 159.80лв.
Лазерен нивелир 1Х3D TMP Лазерен нивелир 1Х3D TMP
От Брошурата
Производител: Top Master Pro Модел: TMP
Професионален лазерен нивелир с една вертикална и една хоризонтална 3D проекцияЗеленият лъч, с който е снабден "Лазерният нивелир на TMP" осигурява до 4 пъти по-ярка за човешкото око светлина, от колкото нивелирите с червен лъчРежим самонивелиранеУстойчивостта на вода/прах IP54 ви гарантира добра ра..
244.90лв.
Производител: Einhell Модел: TE-LL 360
Лазарен нивелир Einhell TE-LL 360 e с работен обхват до 20 м, 2 лъча и диапазон от 360 градуса. Удобен за задаване на нива и вътрешни монтажи. Времето за автоматично изравняване е 5 сек. ..
299.90лв.
Производител: Top Master Pro Модел: TMP 3D
Уредът може да бъде използван както на закрито, така и на открито Внимателно полирано тяло с рационализиран дизайн и добра устойчивост на удар С помощта на мощните лазерни диоди и високопрецизните конусни огледала, излъчваната светлина е фина, ярка и с висока точност Зеленият лъч, с който е снабд..
360.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)