Меню
Вашата количка

Котлони, горелки, фенери и други

Производител: Raider Модел: 039913
Компактна и лесна за употреба, светодиодна лампа за RDP-DCL03L Отличава се с яркото осветяване на работната зона...
14.99лв.
Производител: Baukraft Модел: BK-CWL01
Регулируема глава с възможност за настройване в диапазона от 0-140°16 LED енергоспестяващи диода, които имат дълъг експлоатационен живот2 USB изхода, които са подходящи за зареждане на мобилен телефонРазполага с компактен дизайн позволяващ позиционирането на акумулаторната лампа в ограничени простра..
19.98лв.
Производител: Metabo Модел: METABO
Изработен от алуминийСпециален профил позволяващ работа под ъгълИзработен от висококачествена хром-ванадиева стомана..
21.00лв.
Производител: Top Master Pro Модел: TMP
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Акумулаторната LED лампа разполага: Тип батерия /вградена/ Литиево-йонна (Li-Ion) Телескопичен магнит с дължина от 230mm Време за зареждане на батерията: 3-5 часа..
21.49лв.
Производител: Metabo Модел: 657003000
Изработен от здрав, издръжлив и устойчив на удар алуминий Разполага с удобен бутон за включване и дължина на осветеност от 150m..
29.00лв.
Производител: Raider Модел: RDP-SCLWL20
Възможност за регулиране ъгълът на главата на 4 етапа до 90 градусаЕргономичният дизайн на дръжката осигурява сигурен захват и стабилност по време на работаПо-дълъг живот на експлоатация– в сравнение с обикновените и луминесцентните лампи3 броя LED светодиода, всеки от който с мощност от 1 WВисока о..
29.98лв.
Производител: Top Master Pro Модел: TMP
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Акумулаторната LED лампа разполага: Три вградени магнита и две подвижни куки за 360° закачане Чупеща се глава на 180° Продължителност на работа: 6 часа Време за за..
77.50лв.
Производител: Metabo Модел: PowerMaxx ULA 12
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Акумулаторният фенер е компактно и универсално устройство, което предлага ярко и равномерно осветяване на работното място Удобен дизайн ..
139.00лв.
Производител: Einhell Модел: TE-CL 18/2500 LIAC-Solo
Безжичната лампа Einhell TE-CL 18/2500 LiAC - Solo с 2500 лумена наистина осветява тъмното. Като член на семейството Power-X-Change, всички акумулаторни батерии от семейството на системата могат да се използват в комбинация с лампата. Практичната безжична лампа е полезна не само в слабо осветени зон..
169.99лв.
Производител: Metabo Модел: ULA 14.4-18
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Акумулаторният фенер е компактно и универсално устройство Компактен и удобен дизайн Здрав алуминиев корпус..
179.00лв.
Производител: Metabo Модел: SLA 14.4-18
От момента на основаването си Metabo се отличава, с голяма производителност и перфектно качество на широката си гама електрически инструменти, уреди и машини. Акумулаторният фенер е компактно и универсално устройство Компактен и удобен дизайн Здрав алуминиев корпус..
209.00лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)