Меню
Вашата количка

Триони

Производител: Gadget Модел: GD
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница. Трион за дърво кръгов "Gadget" Изработен от висококачествена бързорежеща стомана Разполага с подсилена дръжка и закалени зъби Ергономична дръжка за..
4.88лв.
Производител: Top Garden Модел: TG
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика. Сгъваем трион с бутон TopGarden: Разполага с тристранно заточени и закалени зъби Механизъм за заключване Двукомпонентна дръжка Дължина: 180mm..
5.90лв.
Производител: Top Garden Модел: TG
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика. Сгъваем трион TopGarden: Разполага с тристранно заточени и закалени зъби Механизъм за заключване Двукомпонентна дръжка Дължина: 180mm..
7.40лв.
Производител: Top Garden Модел: TG
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика. Сгъваем трион TopGarden: Разполага с тристранно заточени и закалени зъби Механизъм за заключване Двукомпонентна дръжка Предпазител Дължина: 180mm..
8.50лв.
Производител: Top Garden Модел: TG
Марката TopGarden се отличава, с голямо разнообразие от продукти с гарантирано качество, ергономичен дизайн и приятна естетика. Трион с калъф TopGarden: Разполага с тристранно заточени и закалени зъби Двукомпонентна дръжка Дължина: 270mm..
8.50лв.
Производител: Top Master Pro Модел: TMP
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Лозарски трион на Topmaster се отличава с: Тристранно заточени и закалени зъби Подходящ за рязане на PVC и дърво Дължина: 250mm..
16.99лв.
Производител: Gardex Модел: SK5 GX
Сгъваем градински трион подходящ за рязане на дърво, ламинат, шперплат, гипсокартон и др.Еластично острие от японска стомана SK5Дръжка с меко TPR покритиеТристранно заточени зъби за по-лесно рязане в двете посоки..
23.99лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)