Меню
Вашата количка

Калорифери

Електрически калорифер EH 2000
-15 %
Производител: Einhell Модел: EH 2000
Електрическият калорифер EH 2000 е вертикален модул със специално проектирани метални нагревателни елементи. Той е идеален за за отопление на цехове, малки складови помещения, шатри и за бързото изсушаване на отделни помещения. Необходимата стайна температура може лесно да се настрои с помощта на тр..
89.00лв. 104.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-EFH02
Електрическият калорифер RD-EFH02 предназначен за отопление на офиси, складове, халета, оранжерии, помещения за отглеждане на животни, строителни обекти, работилници и други. С помощта на електрическият калорифер, се осигурява бързо затопляне без отделяне на миризма и консумация на кислород. В стр..
89.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-EFH3.3
Електрическият калорифер RD-EFH3.3 предназначен за отопление на офиси, складове, халета, оранжерии, помещения за отглеждане на животни, строителни обекти, работилници и други. С помощта на електрическият калорифер, се осигурява бързо затопляне без отделяне на миризма и консумация на кислород. В ст..
119.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-EFH03
Електрическият калорифер RD-EFH03 предназначен за отопление на офиси, складове, халета, оранжерии, помещения за отглеждане на животни, строителни обекти, работилници и други. С помощта на електрическият калорифер, се осигурява бързо затопляне без отделяне на миризма и консумация на кислород. В стр..
119.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-EFH05
Електрическият калорифер RD-EFH05 предназначен за отопление на офиси, складове, халета, оранжерии, помещения за отглеждане на животни, строителни обекти, работилници и други. С помощта на електрическият калорифер, се осигурява бързо затопляне без отделяне на миризма и консумация на кислород. В стр..
139.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-GH15
Калориферът на газ RD-GH15 е лек, удобен за пренасяне и способен за кратко време да затопли въздуха в доста обширно пространство. За гориво се използва пропан-бутан в бутилка. Тя се свързва с калорифера посредством редуцир вентил и гъвкав маркуч. Маскималната разходна норма на модела е 875g/h..
209.00лв.
Производител: Einhell Модел: EH 5000
Електрическият калорифер EH 5000 е много мощен вертикален модул със специално проектирани метални нагревателни елементи. Той е подходящ за отопление на цехове, малки складови помещения, шатри и за бързото изсушаване на отделни помещения. Необходимата стайна температура може лесно да се настрои с пом..
259.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-EFH09
Електрическият калорифер RD-EFH09 предназначен за отопление на офиси, складове, халета, оранжерии, помещения за отглеждане на животни, строителни обекти, работилници и други. С помощта на електрическият калорифер, се осигурява бързо затопляне без отделяне на миризма и консумация на кислород. В стр..
279.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-GH40
Калориферът на газ RD-GH40 е лек, удобен за пренасяне и способен за кратко време да затопли въздуха в доста обширно пространство. За гориво се използва пропан-бутан в бутилка. Тя се свързва с калорифера посредством редуцир вентил и гъвкав маркуч. Маскималната разходна норма на модела е 875g/h..
299.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-EFH15
Електрическият калорифер RD-EFH15 предназначен за отопление на офиси, складове, халета, оранжерии, помещения за отглеждане на животни, строителни обекти, работилници и други. С помощта на електрическият калорифер, се осигурява бързо затопляне без отделяне на миризма и консумация на кислород. В стр..
379.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-DSH50
Дизеловият калорифер RD-DSH50 е предназначен за затопляне на помещения с добра вентилация, производствени халета, изсушаване на строителни обекти и др. Моделът се характеризира с ниско тегло и компактни размери...
869.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)