Меню
Вашата количка

Крикове

Производител: Raider Модел: 1t
Винтов крик топ "жаба" Raider е изключително удобен за използване в различни вертикални подемни операции. Произведен от висококачествени и износоустойчиви материали Повдигането и спускането с крика се извършва чрез вертикални движения на направляващия прът Минимална височина: 330mm Максимална ..
22.00лв.
Производител: Raider Модел: RD-HB02
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба. Моделът RD-HB02 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размер Лесен за пренасяне и из..
24.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-HB03
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба. Моделът RD-HB03 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размер Лесен за пренасяне и из..
32.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-HB04
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба. Моделът RD-HB04 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размер Лесен за пренасяне и из..
34.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-HB05
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба. Моделът RD-HB05 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размер Лесен за пренасяне и из..
39.99лв.
Производител: Raider Модел: RD-HB10
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба. Моделът RD-HB10 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размер Лесен за пренасяне и из..
54.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-TJ01
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба. Моделът RD-TJ01 е от тип "крокодил". Те са изключително удобни за различни вертикални подемни операции Лесен за пренасяне и и..
69.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-TJ01
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба. Моделът RD-TJ01 е от тип "крокодил". Те са изключително удобни за различни вертикални подемни операции Лесен за пренасяне и и..
69.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-HB15
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба. Моделът RD-HB15 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размер Лесен за пренасяне и из..
74.90лв.
Производител: Raider Модел: RD-HB20L
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба. Моделът RD-HB20L е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размер Лесен за пренасяне и и..
79.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-HB20
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба. Моделът RD-HB20 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размер Лесен за пренасяне и из..
89.98лв.
Производител: Raider Модел: RD-HB32
Хидравличните крикове на Raider са произведени от висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и ефективна употреба. Моделът RD-HB32 е от тип "бутилка". Те осигуряват висока стабилност, благодарение на малкия си размер Лесен за пренасяне и из..
109.00лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)