Меню
Вашата количка

Ключове

Производител: Basic Модел: BS
Марката Basic включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница. Моделът глух ключ на Basic се характеризира с: Интелигентен дизайн и следване на принципа "максимална сила при минимално усилие"..
5.60лв.
Производител: Top Master Pro Модел: TMP
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Ключ за маслен филтър на Topmaster се характеризира с: Изработен от специална инструментална стомана Работен обхват от 74-95mm..
10.99лв.
Производител: Gadget Модел: GD
Марката Gadget включва широка продуктова гама от хоби инструменти. Те са неизменна част и допълнение на всяка железария или домашна работилница. Телескопичен ключ за джанти Gadget се характеризира с: Телескопичен, с четири размера Ергономична гумена дръжка за удобна работа..
19.99лв.
Производител: Top Master Pro Модел: TMP
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Предназначен за отстраняване и монтиране на вътрешен връх на кормилния механизъм, без разглобяване на рейката Ключ за шарнирна кормилна уредба 27-42mm..
28.00лв.
Производител: Top Master Pro Модел: TMP
Професионалните ръчни инструменти на Topmaster съчетават в себе си изключителен дизайн, качество и дълъг експлоатационен живот. Ключ за маслен филтър "паяк" на Topmaster се характеризира с: Изработен от специална инструментална стомана Оригинален механизъм на захващане, работен обхват от 80 д..
30.49лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)